Blog

Trouwfotografie Stroe & Barneveld | Alberto & Anneke

De laatste bruiloft van het seizoen was voor mij een thuiswedstrijd. Erg leuk! Het ouderlijk huis van Anneke staat hemelsbreed zo’n 100 meter hier vandaan en omdat ze bij de plaatselijke grootgrutter werkt is ze een bekend gezicht. Toen ik daarnaast ook haar vrolijke aanstaande Alberto leerde kennen, kreeg ik alleen maar meer zin om hun grote dag vast te leggen. Wat een lief stel samen!

De dag begon voor mij bij dus een paar straten verderop waar Anneke’s haar werd gedaan en de make-up verzorgd werd door vriendin Monique. Nadat Alberto haar had opgehaald in een prachtige Scania Vabis, een familiestuk, reden we naar de oude ENKA fabriek in Ede voor de fotosessie. Twee superschattige nichtjes van Alberto mochten deze dag bruidsmeisjes zijn en waren ook mee tijdens de fotosessie. Wat een leukerds! Op weg terug naar Stroe zijn we nog heel even gestopt om ook nog even wat foto’s te maken met de prachtige herfstbladeren op de achtergrond.

Vervolgens was het tijd om de daggasten te ontmoeten en samen een broodje te eten in de Schaapskooi in Stroe. Hier maakten we ook de familiefoto’s voordat we naar het Raadhuis in Barneveld vertrokken voor de burgerlijke ceremonie, waar Anneke werd “weggegeven” door haar vader.

Na het officiële gedeelte reisde het hele gezelschap weer terug naar Stroe om de rest van de dag + avond feest te vieren in De Hofstee in Stroe.

Alberto & Anneke, ik hoop dat jullie nog een hele gezellige avond hebben gehad met al jullie lieve familie en vrienden! Geniet lekker na van jullie grote dag en ik wens jullie heel veel geluk!

Trouwfotografie | Stroe & Barneveld | Hooijer Fotografie-012

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *