Blog

Trouwfotografie Raadhuis Barneveld | Reinout & Daniëlle

Trouwfotografie Raadhuis Barneveld

Reinout en Daniëlle, een ontzettend vrolijk stel wat ik vorig jaar leerde kennen. In december gingen we op pad voor een loveshoot. In een dikke laag sneeuw maakten we toen foto’s voor de trouwkaart. En vorige week werd er getrouwd in het Raadhuis in Barneveld! Trouwfotografie Raadhuis Barneveld

Toen ik ’s morgens arriveerde in Barneveld was de schoonzus van Daniëlle al druk bezig met het bruidkapsel. Krul voor krul werd ingedraaid en vastgezet. Nadat alles goed was afgelakt (hele bussen gaan er doorheen volgens mij, bij een bruidskapsel) werd de bruid in haar jurk geholpen door moeder en schoonzus.

Trouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldDe vader van de bruid was al die tijd beneden bezig met de laatste voorbereidingen en het fotograferen van de details om het huis. Toen hij zijn mooie dochter voor het eerst in haar trouwjurk zag was dat best even een emotioneel moment! Lief, zo’n trotse paps!

Trouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis Barneveld

Reinout arriveert in de Engelse bus waar ze deze dag mee op pad zullen gaan. Dit bruidspaar heeft er voor gekozen om lekker samen met de gasten rond te rijden in de bus, in plaats van in een aparte trouwauto. Net zo gezellig!

Trouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldVoor de fotosessie gaan we naar een grote koeienstal waar Reinout werkt en Daniëlle stage loopt in haar vrije tijd ;-). Dit bedrijf hopen ze in de toekomst te runnen samen met de broer van Reinout, supergaaf! En natuurlijk leuk om daar dan foto’s te maken op je bruiloft. Als tweede locatie hebben ze nog een mooie groen plekje uitgekozen.

Trouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldNa een warm onthaal door de daggasten en een kopje koffie, vertrekt de grote bus naar het Raadhuis voor de ceremonieTrouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldTrouwfotografie Raadhuis BarneveldIk had tijdens deze dag wat collega’s erbij, alle kids hadden een digitale camera gekregen om de dag vanuit hun beleving te fotograferen. Zo leuk!

Trouwfotografie Raadhuis BarneveldNa de ceremonie was er even een pauze waarin we de familiefoto’s hebben gemaakt en vervolgens vetrok het gezelschap naar de Sionskerk in Terschuur waar de kerkelijke inzegening plaatsvond.

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wil je graag genieten van andere bruidsreportages snuffel dan lekker door alle andere blogs of volg Hooijer Fotografie op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je graag meer zien en weten over trouwreportages in de gemeente Barneveld? Bekijk dan deze pagina: Bruidsfotografie in Barneveld

Trouwfotografie Raadhuis Barneveld

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *