Blog

Trouwfotografie Huize Scherpenzeel | Aris & Corine

Trouwfotografie Huize Scherpenzeel

Aris en Corine zijn getrouwd! En dat deden ze in het mooie Huize Scherpenzeel. Corine had ik vier jaar geleden al eens ontmoet op de bruiloft van een vriendin. Maar toen was Aris nog niet in beeld. Dit leuke stel leerde elkaar kennen via internet. Dat bleek zo’n goede match dat ze vorige week in het huwelijksbootje stapten!

Op deze dag was collegevriendin Geertje Vierhout ook gezellig mee, deze blog is een samenvatting van de dag met foto’s van ons beiden.

Ik begon deze dag bij Corine’s ouderlijk huis waar het een gezellige drukte was in de keuken. De drie dochtertjes van haar zus waren al vroeg wakker en er werd druk gewerkt door kapsters en een visagiste om iedereen op tijd van een feestelijk hoofd te voorzien 😉 . Geertje begon bij Aris, waar zijn familie hem hielp bij de laatste voorbereidingen.

Na de eerste ontmoeting reden we naar het Transferium in Barneveld, voor het eerste gedeelte van de fotosessie en deel twee vond plaats in het Schaffelaarse Bos. Leuk, die afwisseling met twee heel verschillende fotolocaties. Bij het Schaffelaarse Bos waren ook de bruidsmeisjes van de partij en zij deden het, ondanks dat het best wel frisjes was, geweldig goed!

Na de fotosessie was het tijd om de daggasten te ontmoeten. Er waren heerlijke warme broodjes en nadat iedereen lekker wat gegeten had en op de foto was geweest vertrok het gezelschap met de bus richting Scherpenzeel waar de ceremonie plaatsvond. De bruidsmeisjes strooiden met rozenblaadjes en de ringen werden aangevlogen door een prachtige uil. De kerkdienst vond plaats in Barneveld en daarna was het tijd voor een lekker stukje taart bij de Roode Schuur in Nijkerk.

Aris en Corine, bedankt dat wij deze gezellige dag met jullie mochten doorbrengen! Heel veel geluk samen! Trouwfotografie Huize Scherpenzeel

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *