Blog

Trouwfotografie Huis Kernhem Ede | Erik & Dianne

Trouwfotografie Huis Kernhem Ede

Als je plannen gaat maken voor je bruiloft heb je meestal wel een plaatje in je hoofd. En op dat plaatje schijnt dan meestal de zon. Zo heel gezellig door de bomen. Zoiets.

Je ziet jezelf op dat plaatje in ieder geval meestal niet de hele dag met een witte paraplu boven je hoofd lopen terwijl je probeert de jurk zo wit en droog mogelijk te houden. Maar toch…zo heel soms…is dat wat het is. Een hele dag regen. En dat trouwen ga je er niet om afblazen, dus dan kun je er maar beter een gezellige dag van maken! En dat is Erik en Dianne gelukt. Zij trouwden afgelopen vrijdag in Ede. En hoewel de weersomstandigheden echt wel een aantal keer ter sprake zijn geweest, heb ik ze niet horen klagen over het feit dat het op hun grote dag even niet mee zat. Ze waren hoe dan ook gewoon heel blij dat ze elkaar het Ja-woord zouden geven!

Trouwceremonie bij Kernhem

Voor de fotosessie hadden ze een kerk als binnenlocatie geregeld. Maar toen het even twee tellen droog was hebben we buiten ook nog een paar plaatjes kunnen schieten. De ceremonie vond plaats bij Huis Kernhem en een oom van Erik was ambtenaar van de burgerlijke stand. De ringen werden aangegeven door een ondeugend klein dametje. Nadat het bruidspaar elkaar de ringen had omgeschoven, was er voor haar ook een klein ringetje. En daar was ze heel trots op!

De kerkelijke ceremonie vond plaats in de kerk waar we ’s morgens al geweest waren voor de fotosessie. Dianne is juf en haar klas stond met bogen en luid gezang het kersverse bruidspaar op te wachten in de hal. Na het fotograferen van de binnenkomst zat de dag er op voor mij, maar het bruidspaar en gasten hebben ongetwijfeld nog een hele leuke avond gehad!

Erik en Dianne, veel plezier met het bekijken van de eerste foto’s. Ik wens jullie een lang, gelukkig en zonnig huwelijk! 😉 Trouwfotografie Huis Kernhem Ede

Trouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem EdeTrouwfotografie Huis Kernhem Ede

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *