Blog

Trouwen op de scooter | Leendert & Lianne

Ja hoor, weer zo’n fijne bruiloft om op terug te kijken! De vrolijke dag van Leendert en Lianne! Zij reden op hun bruiloft lekker rond op de scooter. En zij niet alleen; ook hun gasten mochten op pad met zo’n leuke elektrische tweewieler. Trouwen op de scooter, heel leuk om eens mee te maken!

Lianne is lekker relaxed tijdens haar voorbereidingen. Terwijl de boel buiten wordt opgevrolijkt met ballonnen, wordt ze door haar moeder in de mooie jurk met gele details geholpen. Lianne heeft de jurk ook in miniatuur versie, die zagen jullie aan het begin van deze blog. Neemt net iets minder ruimte in beslag dan het origineel en zo kan je ‘em toch nog vaak bekijken.

Nadat Leendert zijn bruid heeft opgehaald vertrekken we richting fotolocatie. Hoe stoer ben je als bruid als je gewoon hoppa, die jurk bij elkaar frommelt en op zo’n scooter stapt? Extra leuk; ik mocht zelf ook op een scooter! En dat was ook al weer wat jaartjes geleden voor mij, haha! Hele leuke ervaring en het was ook gewoon superhandig om bij de fotolocatie te komen.

23 mei, er werd die dag gestemd voor het Europees Parlement. En dat wilden Leendert en Lianne ook graag doen. Dus op naar het stembureau!

En dan komt het bruidspaar aan bij de daggasten. Verbazing alom over het trouwvervoer, want ze hadden het echt geheim gehouden. En vervolgens wordt er onthuld dat iedereen die dag op een scooter mag! Ik zie sommige mensen een beetje wit wegtrekken 😉 maar vrijwel iedereen rijdt uiteindelijk gezellig mee in de stoet naar de locatie waar de burgerlijke ceremonie plaats zal vinden.

Na de ceremonie geen rijst of bloemblaadjes, nee er wordt gegooid met papieren vliegtuigjes! En met duiven, dat ook.

Tijd voor een lekkere lunch! We maken groepsfoto’s, er wordt gegooid met het bruidspaar. En er wordt gemusiceerd en gezongen. En dat allemaal met een heerlijke temperatuur en een fijn zonnetje. Nog iets om dankbaar voor te zijn op zo’n geweldige dag.

Nog even een paar foto’s van deze lieve bruidskinderen. Het zusje van de bruid en neefje van de bruidegom. Zien ze er niet tiptop uit? En ze deden het geweldig!

Leendert en Lianne, bedankt voor de heerlijke dag. Het vloog voorbij! Gelukkig hebben we de foto’s en de film nog. Geniet lekker na!

Hieronder vindt je een tof filmverslag, gemaakt door Hester van HES filmt!

Leendert & Lianne

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *