Blog

Trouwen in Nijkerk | Peter & Gerianne

Trouwen in Nijkerk

Peter en Gerianne, jullie zagen ze al eerder voorbijkomen in een blog eerder dit jaar. We gingen er al eens op uit voor een loveshoot, maar vorige week woensdag was het dan zover; de bruiloft! En wat een weertje erbij, heerlijk! Felle zon, het is niet direct de meest ideale weersomstandigheid om in te fotograferen. Maar voor de sfeer en de feestelijkheid van zo’n dag vind ik het toch altijd wel wat hebben hoor!

Ik begon de dag bij Peter. Toen ik aankwam legde hij net de laatste hand aan zijn “looks”, met behulp van zijn vader. De kapster kwam zijn haar nog even in model brengen en toen was het voor mij tijd om naar de bruid te rijden. In het bijzijn van haar familie werd de jurk aangetrokken. Zo leuk vind ik dat, als ouders en broertjes en zusjes ook daar al zo onderdeel zijn van het verhaal.

Trouwen in NijkerkTrouwen in NijkerkTrouwen in Nijkerk

Als Peter arriveert komt Gerianne van de trap af lopen en zien ze elkaar voor het eerst.

Trouwen in Nijkerk

Trouwgeloften

De tuin van het ouderlijk huis van Gerianne is een prima plek om mooie foto’s te maken. Zelfs de tulpen staan er nog prachtig bij! Dit bruidspaar heeft er voor gekozen om hun trouwgeloften naar elkaar uit te spreken tijdens een moment voor hen samen, in plaats van in het gemeentehuis. Heel mooi! En een goed idee als je dit heel graag wilt doen, maar het moeilijk vind om te doen als er veel mensen naar je kijken. Dit was best een emotioneel moment voor het bruidspaar. Soms ben ik blij dat ik zelf gewoon lekker met die camera voor m’n gezicht kan rondlopen!

Trouwen in Nijkerk

We zetten de fotosessie voort op een andere plek, een prachtige privétuin in de buurt van Nijkerk. We werden heel hartelijk ontvangen en konden prima uit de voeten tussen al het mooie groen in deze tuin!

Trouwen in NijkerkTrouwen in Nijkerk

Na de fotosessie ontmoetten we de daggasten bij het ouderlijk huis van de bruid en vervolgens was het tijd om naar het gemeentehuis van Nijkerk te vertrekken voor het burgerlijk huwelijk.

Trouwen in NijkerkTrouwen in NijkerkTrouwen in NijkerkTrouwen in NijkerkBij Thematuin de Heihut in Kootwijkerbroek staat een lekkere taart klaar en als die op is vertrekt het gezelschap naar de kerk in Kootwijk voor de kerkelijke ceremonie.

Tijdens de kerkdienst worden ook de ringen uitgewisseld. Met zulk warm weer kun je er op wachten dat die ring ergens halverwege die vinger blijft steken natuurlijk!

Peter en Gerianne, dit is even een beknopte samenvatting van jullie mooie dag! Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Geniet van jullie leven samen! Trouwen in Nijkerk

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *