Blog

Trouwen in Museum Staphorst | René & Christine

Staphorst, ik kom er graag om bruiloften te fotograferen. En vorige week mocht ik er de mooie dag van René en Christine vastleggen. Zij gaven elkaar het Ja-Woord in Museum Staphorst.

Ik begon de dag bij René thuis. Handig, zo’n houten stropdas, kan je het hele gedoe met die ingewikkelde knopen lekker overslaan. Maar wel fijn als je vader nog even controleert of het allemaal recht zit. De geweldig leuke trouwauto is een heel uniek exemplaar én ook nog eens eigendom van de bruidegom zelf!

Als ik aankom bij Christine stapt ze precies in haar jurk. Voor de moeder van de bruid was dit niet de eerste trouwjurk die ze dicht mocht maken, maar wel de eerste met zo veel knoopjes!

René en Christine hebben zelf wat mooie plekjes uitgekozen voor de fotosessie. Het is in deze tijd van het jaar overal zo mooi met dat frisse groen!

De ceremonie vindt plaats in Museum Staphorst. Ik was dan even benieuwd; als je zelf in Staphorst woont, kom je daar dan wel eens? Dat bleek niet persé het geval. 😉 Dus er was na de ceremonie genoeg te bekijken.

Van het museum is het slechts een kwestie van oversteken en je bent bij de kerk. Voor mij het eind van deze leuke bruiloft.

René en Christine, veel geluk samen in jullie mooie huis!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *