Blog

Trouwen in een Ferrari | Evan en Annelize

Voor haar grote liefde Evan verhuist Annelize naar Barneveld waar zij vorige week met hem in het huwelijksbootje…euh…een dikke Ferrari stapte om elkaar het Ja-woord te geven in het Oude Raadhuis.

Als ik ’s morgens bij Evan aankom wordt deze chique trouwauto net afgeleverd. De ouders van Evan checken even het interieur van de auto en nadat ik wat plaatjes heb geschoten rij ik snel naar Annelize.

Annelize bereidt zich samen met haar ouders voor op de bruiloft. Gezellig momentje zo samen, aan het begin van een bijzondere dag.

Na de eerste ontmoeting rijden we naar het Schaffelaarsee bos, één van de twee fotolocaties die Evan en Annelize hebben uitgekozen. Lekker groen, dus dat geeft een mooi sfeertje!

De daggasten hebben zich verzameld bij ’t Hoefslag in Barneveld en als het bruidspaar aankomt worden ze met luid applaus ontvangen! We genieten even van een lekker warm soepje en een broodje en na de groepsfoto’s vertrekken we naar het gemeentehuis.

Veel bekijks bij het gemeentehuis! Altijd leuk als mensen even komen kijken.

Hartstikke leuk, zo’n ceremonie en zo’n kus enzo. Maar het wint het allemaal echt niet van een paar schattige kleine speelgoed dino’s hoor! 😉

Na de burgerlijke ceremonie vindt de kerkdienst plaats in de Oude Kerk, waar Annelize binnenkomt aan de arm van haar vader.

Tijdens de fotosessie in de ochtend maakten we ook even stop bij het werk van Evan. Hij rijdt in het dagelijks leven in een subtiel handzaam dingetje waarmee je één en ander kunt verplaatsen. Ik wist niet wat ik zag. Ik zou niet weten hoe ik daar een bocht mee zou moeten maken. Maar gelukkig weet Evan dat wel!

Evan en Annelize, bedankt voor de leuke dag! Veel geluk samen in jullie mooie huis!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *