Blog

Trouwen in de Orangerie | Gerben en Dineke

Gerben en Dineke; je zag ze hier al eerder voorbijkomen. Ik fotografeerde vorig jaar een loveshoot met dit leuke stel, die wel heel bijzonder eindigde! Namelijk met een huwelijksaanzoek. En vorige week was het zover. De grote dag!

Als ik ’s morgens bij Dineke arriveer, staat ze al te trappelen om haar jurk aan te trekken 😉 Met hulp van moeder en goede vriendin wordt ze keurig ingesnoerd.

Dineke heeft een goede band met haar oma en die komt in de ochtend al even een kijkje nemen bij haar kleindochter. Wat mooi om je oma er bij te mogen hebben op zo’n bijzondere dag!

Als Gerben zijn mooie bruid heeft opgehaald maken we foto’s “Achter de Dennen”. Een mooi stukje natuur in de buurt van Renswoude.

Ook Gerben heeft een goede band met zijn oma en we zoeken haar op in het verzorgingstehuis waar ze woont. Later op de dag zal ze ook naar de ceremonie komen.

Na de aankomst bij de daggasten, de bewonderende blikken en een lekkere lunch, is het tijd om te vertrekken naar De Orangerie in Barneveld, waar het huwelijk voltrokken zal worden. De gasten gaan in deze kekke groene bus!

Na de ceremonie gaan we weer terug naar het ouderlijk huis van Gerben. Hier vindt de rest van het dagprogramma plaats. Dineke werkt als BSO juf en de kinderen komen gezellig naar de bruiloft van hun juf. Daarna begint het diner en zit de dag er voor mij alweer op.

Gerben en Dineke en familie, bedankt voor de leuke dag! Ik heb er weer van genoten om jullie vast te leggen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *