Blog

Trouwen bij Villa Vennendal | Mark & Marleen

En weer zo’n heerlijke dag samengevat in een blog! De bruiloft van dit lieve bruidspaar bij Villa Vennendal in Nunspeet was een fijne, relaxte dag. De dag begon in Wezep, waar ik zowel bij bruid als bruidegom wat voorbereidingen kon vastleggen.

Marleen werd vakkundig opgemaakt door haar zus en Mark kreeg wat assistentie bij het aantrekken van zijn pak en daarna was daar de eerste verrassing van deze dag…de trouwauto… Op de bruiloft van zijn zus zorgde Mark voor het trouwvervoer en nu was het haar beurt om dit ook voor hem te regelen. Aan zijn gezicht te zien was hij tevreden met de keuze! 😉

Voor de fotosessie reizen we af naar Landgoed Staverden. Een plek met veel mogelijkheden voor foto’s en we hadden er ook nog een lekker zonnetje bij zo nu en dan.

Bij Villa Vennendal staan de gasten klaar om het bruidspaar te ontvangen. En na even de kat uit de boom gekeken te hebben, krijgt tante Marleen toch een dikke knuffel van haar lieve nichtjes. Die even daarna ook nog een belangrijke (en spannende) taak hebben aan het begin van de ceremonie.

Trouwen bij Villa VennendalTrouwen bij Villa Vennendal

Na de ceremonie en het taartmoment is er tijd om lekker te ontspannen en bij te kletsen met de gasten. En om er even tussenuit te piepen in die dikke BMW, want een chauffeur is leuk, maar daar wil je natuurlijk ook gewoon even zelf in rijden.

Trouwen bij Villa Vennendal

En dan genieten jong en oud van een heerlijke barbecue en buffet. Ik eet ook nog lekker een bordje mee en dan zit de dag er voor mij op!

Trouwen bij Villa VennendalTrouwen bij Villa VennendalTrouwen bij Villa VennendalVeel geluk samen Mark & Marleen! Ik heb jullie dag met veel plezier in beeld gebracht!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *