Blog

Trouwen bij Thematuin De Heihut | Dick & Rosalie

Trouwen bij Thematuin De Heihut

We gaan terug naar het jaar 1995. Ik zit in groep 8 van de basisschool (yep, heel lang geleden dit 😉 ) en we zijn op schoolkamp. Tijdens dit schoolkamp krijgt een vriendinnetje een bijzonder leuk berichtje van het thuisfront. Ze heeft er een klein zusje bij gekregen, haar naam is Rosalie. Trouwen bij Thematuin de Heihut

Fast forward naar het jaar 2018. Met de schoolvriendin van destijds ben ik al jaren dik bevriend en dat kleine zusje is inmiddels helemaal niet klein meer. Vorige week is ze getrouwd! Met haar grote liefde Dick. En ik was erbij om het vast te leggen. Superleuk! En ook best een beetje speciaal.

Als ik ’s morgens bij Rosalie aankom, wordt net de laatste hand gelegd aan haar kapsel. Lees; ze geeft de kapster net opdracht om nog even een flink stuk van haar losse lokken af te knippen. Dat zie ik niet heel vaak gebeuren bij een bruid op de ochtend van haar bruiloft, haha. Maar de kapster gaat subtiel te werk en als het haar helemaal naar tevredenheid is wordt de jurk aangetrokken.

Trouwen bij Thematuin De Heihut

Na de eerste ontmoeting rijden we naar Loofles voor de fotosessie. Het is bewolkte dag, met heel af en toe een zonnetje wat erdoor komt, helemaal prima wat foto’s maken betreft!

Buiten trouwen

De daggasten hebben zich inmiddels verzameld bij Thematuin de Heihut. Deze leuke locatie, waar ik regelmatig ben met een bruidspaar, is ook de plek waar de ceremonie zal plaatsvinden en dat gebeurt buiten! Nadat de bruid én de auto uitgebreid zijn bewonderd en er een kopje koffie is gedronken, is het tijd om Ja te gaan zeggen.

Trouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De Heihut

De nichtjes van de bruid zijn prachtige bruidsmeisjes en hebben het ook nog druk vandaag, met alle verschillende taken die ze mogen uitvoeren tijdens de ceremonie.

Trouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De HeihutTrouwen bij Thematuin De Heihut

Na de ceremonie is er tijd voor lunch en ontspanning en maken we de groepfoto’s. Hierna vindt de kerkdienst plaats in Kootwijkerbroek. En voor mij zit het er dan zo ongeveer weer op! Wat een leuke dag was dit! Met veel bekende gezichten en alles zo ongeveer op steenworp afstand van m’n eigen huis. Echt een soort van thuiswedstrijd dus!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wil je graag genieten van andere bruidsreportages snuffel dan lekker door alle andere blogs of volg Hooijer Fotografie op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je graag meer zien en weten over trouwreportages in de gemeente Barneveld? Bekijk dan deze pagina: Bruidsfotografie in Barneveld

Trouwen bij Thematuin De Heihut

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *