Blog

Trouwen bij Stien in Staphorst | Klaas & Hendrikje

Trouwen bij Stien in Staphorst

Gisteren mocht ik een hele gezellige bruiloft in Staphorst vastleggen! Een dag met veel nattigheid, maar ondanks die enorme bak regen werd er gewoon heel veel gelachen en gevierd. In de ochtend ging ik eerst even bij bruidegom Klaas langs om zijn voorbereidingen vast te leggen. Toen ik daarna aankwam bij Hendrikje was die nog bij de kapper. De rest van de familie was nog lekker druk bezig met het aanbrengen van de versiering rondom het huis. De mooie jurk van Hendrikje hing al klaar in de huiskamer. Met hulp van haar moeder en een haaknaald veranderde ze in een prachtige bruid. Klaas had zijn bruid het liefst opgehaald in een enorme trekker, maar was toch zo verstandig geweest om gewoon een leuk stoer autootje te regelen. Zo wist ‘ie tenminste zeker dat Hendrikje ook nog ja zou zeggen die dag.

Regen op je bruiloft

En toen…er was regen voorspelt. Heel veel regen. En misschien onweer. Maar tot op dat moment was het verrassend genoeg nog steeds droog gebleven. Het bruidspaar had wel een binnenlocatie geregeld, maar we besloten toch eerst de gok te wagen en op pad te gaan naar de buitenlocaties. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Nee, we zijn niet helemaal droog gebleven. Maar met een beetje half onder de bomen en af toe in de auto schuilen hebben we toch een hele leuke serie foto’s kunnen maken tussen het prachtige groen. En daar werd ik heel blij van!

 

Maar toen kwam door toch echt die voorspelde regen. En het was veel ook. De daggasten stonden het bruidspaar met paraplu’s op te wachten en iedereen ging lekker naar binnen voor een kop koffie. De jurk van Hendrikje was tijdens de fotosessie behoorlijk zwart geworden, maar gelukkig was er een vakkundig team van dames aanwezig die ‘em weer prachtig schoon kregen. We vertrokken naar de locatie waar de ceremonie werd gehouden, restaurant Stien in Staphorst. Een hele knusse locatie. Hierna vond de kerkelijke ceremonie plaats in de Grote Kerk. Na de kerkdienst trof ik het bruidspaar en de gasten weer bij Stien, waar de bruidstaart al klaarstond om aangesneden te worden.

 

Klaas en Hendrikje, heel veel geluk samen! Geniet van de mooie reis die jullie gaan maken! O ja Klaas, die foto waar jij heel gelukkig van wordt, vindt je helemaal onderaan dit blog bericht. 😉 Trouwen bij Stien in Staphorst

Bruiloft in Staphorst voorbereidingen bruidegomBruiloft in Staphorst voorbereidingen bruidegomBruiloft in Staphorst versieringBruiloft in Staphorst versieringBruiloft in Staphorst trouwjurkBruiloft in Staphorst trouwjurk aantrekkenBruiloft in Staphorst trouwjurk aantrekkenBruiloft in Staphorst trouwautoTrouwen bij Stien in StaphorstTrouwen bij Stien in StaphorstTrouwen bij Stien in StaphorstTrouwen bij Stien in StaphorstTrouwen bij Stien in Staphorst

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *