Blog

Trouwen bij Schaapskooi De Groote Veen | De buitenbruiloft van Jan & Dieke

Trouwen bij Schaapskooi De Groote Veen

Iedere bruiloft is weer anders en ik vind het altijd heel leuk om te zien wanneer een bruidspaar een hele eigen en unieke sfeer meegeeft aan hun grote dag. Dat was ook echt het geval bij Jan en Dieke. Zij kozen ervoor om te trouwen bij schaapskooi De Groote Veen in Barneveld en verbleven daar ook de rest van de dag en avond met hun gasten.

Dieke begon de dag in haar ouderlijk huis en toen ik daar in de ochtend aankwam was het al een gezellige boel. Buiten werden de laatste versieringen nog opgehangen, terwijl de bruid binnen werd opgemaakt door de visagiste. Omdat Jan niet veel verderop ook bezig was met aankleden, kon ik mooi even op en neer rijden om hier ook nog wat van vast te leggen. Zo’n stropdas blijft toch altijd wel een dingetje, fijn als je vader daar dan een beetje verstand van heeft. 😉

De zussen van Dieke hielpen haar in de mooie trouwjurk en toen was het wachten op Jan. En dat…duurde even. Want de trouwauto had besloten om er, nog voor de dag goed en wel was begonnen, mee op te houden. Precies aan het begin van de oprit naar de boerderij waar Jan zijn aanstaande zou gaan oppikken. En die oprit was best lang… Maar met behulp van wat fitte familieleden kwam die auto uiteindelijk toch waar hij moest zijn, met Jan er in.

Na de “first look” maakten we wat foto’s bij de auto en rondom het huis. Vervolgens reed het bruidspaar met vervangend vervoer richting het Wekeromse zand voor de fotosessie. Hierna was het tijd om naar de schaapskooi te gaan, waar het Ja-woord werd gegeven. Na de buitenceremonie stonden er heerlijke hapjes klaar en was er wat tijd om te ontspannen en bij te kletsen. Vervolgens was het tijd om naar de kerk in Lunteren te vertrekken, waar het huwelijk werd ingezegend.

Kok op locatie

Na de kerkdienst werden we verwend met een heerlijke maaltijd bij de schaapskooi. Er werd vlees en vis gebraden op een ronde barbecue, door kok-op-locatie Frank van Steeg  en in combinatie met lekkere broodjes en salades was het enorm genieten. Na de maaltijd sloten de avondgasten ook aan bij het gezelschap, onder het genot van een lekker stukje taart. En toen was het tijd voor de openingsdans. Een dans waar het bruidspaar goed op gestudeerd had en dat was te zien! Voor mij was dit een superleuke afsluiting van een prachtige dag. Het bruidspaar en de gasten hebben er vast nog een geweldig feest van gemaakt!

Trouwen bij Schaapskooi De Groote Veen

Trouwen in Lunteren trouwringenTrabant bruiloft LunterenTrabant bruiloft LunterenTrabant bruiloft LunterenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen in Lunteren buitenceremonie schaapskooi Groote Veen Trouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenKerkelijke ceremonie bruiloftBruid wordt in de kerk gebracht door vaderTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenTrouwen bij Schaapskooi De Groote VeenOpeningsdans bruiloftOpeningsdans bruiloft

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *