Blog

Trouwen bij Restaurant Buitenzorg | Heico & Colinda

Zo’n dag waarop er geen regen verwacht wordt, er ook geen vlekje te zien is op buienradar en er dan toch een beste plens valt. Niet dat het uitmaakte hoor, want Heico en Colinda keken er niet minder vrolijk om! Als ik ’s morgens heel vroeg bij Colinda aankom is het nog donker buiten. Maar binnen is iedereen wakker en worden de laatste voorbereidingen getroffen.

Als Heico aankomt, regent het dus net flink. Gelukkig kan het bruidspaar droog staan in het portiekje en gaan we daarna de auto in richting kasteel Hoekelum waar we foto’s gaan maken.

De ceremonie vindt plaats in restaurant Buitenzorg in Ede. Een plek waar ik nog niet eerder ben geweest en dat vind ik altijd leuk, nieuwe locaties! Heico wordt binnengebracht door zijn moeder en daarna volgt Colinda aan de arm van haar vader. De oma van Colinda mag de ringen aangeven.

trouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgtrouwen bij restaurant buitenzorgEn wat gaan we nu doen jongens? Nou wat dachten jullie van een kopje koffie met wat lekkers! De schuur bij de bruid thuis is gezellig versierd en iedereen geniet van de lunch. Tussendoor maken we de familiefoto’s. Daarna volgt de kerkdienst en ga ik naar huis om bedankfoto’s te maken. Weer een mooie dag voorbij gevlogen!

Heico en Colinda, bedankt dat ik erbij mocht zijn op deze bijzondere dag! Veel geluk samen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *