Blog

Trouwen bij Lommerrijk | Martijn & Jiska

Trouwen bij Lommerrijk in Rotterdam

Een bruiloft fotograferen is heel leuk, maar het wordt nog eens een extra feestje als het de bruiloft van je eigen neefje is! Vorige week trouwden Martijn met zijn Jiska, in Rotterdam. En aan mij de eer om dit vast te leggen.

In de ochtend was het al gezellig druk bij het ouderlijk huis van Jiska in Dordrecht. De bruid zelf zat bij de kapster, maar familie en vrienden waren al druk bezig met voorbereidingen en aankleden. Toen Jiska terugkwam van de kapster trok ze snel haar jurk aan met behulp van haar beste vriendin Krista. En toen was het wachten op Martijn!

Die kwam al snel aanrijden in dit geweldig leuke busje! Het kleurenthema van de dag was “een tintje blauw” dus die kleur kwam veelvuldig voorbij, zowel in de versiering als in de kleding van de gasten.

De fotosessie van Martijn en Jiska samen maakten we in het oude gedeelte van Dordrecht.

Buitenceremonie aan het water

Na de fotosessie moesten we ons haasten naar Rotterdam, want daar zaten de daggasten al klaar op de plek waar de ceremonie zou plaatsvinden. Bij feestlocatie Lommerrijk werd er getrouwd en hoewel het er om hing of het wel of niet zou regenen werd er toch gewoon lekker buiten getrouwd. En ja, het waaide, maar nee, het heeft niet geregend! Het duurde even voordat het bruidspaar uiteindelijk arriveerde, want zij kwamen via het water met een bootje aan.

Trouwen bij LommerrijkTrouwen bij Lommerrijk

De broer van Martijn was op deze dag buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mocht het huwelijk voltrekken. En dat deed hij erg leuk! Extra bijzonder en persoonlijk, als iemand die dicht bij het bruidspaar staat dit doet.

Trouwen bij LommerrijkNa de ceremonie en de felicitaties was er tijd voor een stukje taart en een borrel. We maakten de groepsfoto’s, er werd gegeten en daarna vertrokken we naar de Hillegondakerk waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond.

Na de kerkelijke inzegening voegden ook de avondgasten zich bij het gezelschap op de feestlocatie en werd de feestavond geopend door het bruidspaar. En hoewel ze het echt niet van plan waren vond er zelfs nog een openingsdans plaats!

Martijn & Jiska, superleuk dat ik de foto’s op jullie bruiloft mocht maken! Ik hoop dat jullie er heel lang samen naar mogen kijken en herinneringen op kunnen halen aan deze heerlijke dag.

Trouwen bij Lommerrijk

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *