Blog

Trouwen bij Erfgoed Bossem | Erik & Jonneke

Veertien jaar verschil zit er tussen ons; mijn jongste zusje Jonneke en ik. Toen ze werd geboren, samen met haar tweelingbroer, zat ik al op de middelbare school. Toen ze zelf naar de basisschool ging, ging ik zo ongeveer het huis uit. Een generatiekloof, zo zou je het bijna kunnen noemen. Niet dat we daar last van hebben want ik ben natuurlijk heel jong van geest 😉 M’n kleinste, laatste zusje, nu zijn ze op. Alle zusjes zijn getrouwd en onder de pannen.

Erik en Jonneke kozen ervoor te trouwen bij Erfgoed Bossem, een hele mooie locatie vlakbij de Duitse grens. Deze heerlijke, bijzondere dag mocht ik vastleggen en ik begon de dag in een vakantiehuisje waar Jonneke de nacht voor de bruiloft doorbracht. Hier werd net de laatste hand gelegd aan haar en make-up. Hierna vertrokken we naar het ouderlijk huis van Erik, waar zowel bruid als bruidegom zich aan zouden kleden voor de grote dag.

Na de eerste ontmoeting rijden we naar Erfgoed Bossem in Lattrop. Hier zal ook de ceremonie plaatsvinden en we maken alvast wat foto’s op deze locatie. Daarna rijden we een stukje verder naar een ander mooi plekje in de natuur.

Ondertussen zijn familie en vrienden gearriveerd bij Erfgoed Bossem en krijgen we een geweldige driegangen lunch voorgeschoteld!

De ceremonie vindt plaats op een knus plekje onder de bomen

Er wordt goed voor ons gezorgd op deze dag; na de ceremonie staan er een paar lekkere taarten klaar om van te genieten.

Alleen een echte vriend weet hoe blij jij wordt van een kerstboom als kado, ook al is het 30 graden. Voor wie benieuwd is; uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat ‘ie al staat ook. Erik is dol op kerst, het kan niet vroeg genoeg beginnen.

Er wordt een quiz gespeeld en daarna vertrekken we naar de volgende locatie Restaurant Kampkuiper, waar we zullen dineren en waar ’s avonds ook het feest zal plaatsvinden.

De kerkdienst in Almelo. Mijn lieve stoere zus komt alleen de kerk in, met in gedachten onze onvergetelijke paps die we alweer een aantal jaar moeten missen. Wat zou hij trots geweest zijn.

Na de kerkdienst gaan we terug naar de feestlocatie en daar wordt de dansvloer heel enthousiast in gebruik genomen door het kersverse paar. Take it away zwager!

Ter afsluiting nog even een foto waar ik dan zelf ook op sta 😉 Kijk dan wat een bijzonder leuk kleurrijk clubje. Blij met ons! Weer een dag erbij om nooit te vergeten!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *