Trouwfotografie

Een trouwreportage is maatwerk. Iedere bruiloft is anders (gelukkig maar!). De prijzen voor trouwreportages beginnen bij € 1245,-. Hiervoor ben ik 6 uur aanwezig en ontvangen jullie een USB stick. Op deze USB stick vinden jullie het complete verhaal van jullie bruiloft weergegeven in circa 250 beelden, in hoge resolutie. Uiteraard met zorg geselecteerd en nabewerkt! Hebben jullie langer een fotograaf nodig dan kan dat! Ieder uur extra komt op € 100,- en resulteert in meer foto’s op de USB stick.

 

Bij de prijs inbegrepen zit standaard:

– een kennismakingsgesprek

– reiskosten door heel NL

– een tweede gesprek voor het doornemen van de definitieve planning

– een USB stick met foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk

- een mini album van 15x15cm met 6 spreads (12 pagina's)

Afspraken vinden altijd plaats bij mij op kantoor in Putten. Bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW.

Ga je niet trouwen, maar willen jullie wel mooie foto's van jullie samen? Boek dan een loveshoot! Wil je hier meer informatie over, stuur dan een email.

Trouwalbums

Een trouwalbum houdt de herinnering aan je bruiloft levend. De tijd dat een trouwalbum bestond uit ingeplakte foto’s en transparante tussenvellen is voorbij. Tegenwoordig bestaat een mooi album uit dikke bladen fotopapier waarbij de beelden doorlopend over de pagina’s kunnen worden afgedrukt. Geen storende naad meer in het midden dankzij de zogenaamde lay-flat techniek die wordt toegepast. Dankzij de strakke vormgeving komen de foto’s echt tot leven!

Albums zijn leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Ga je voor strak en simpel, wil je de cover voorzien van een foto of jullie namen, alles is mogelijk. De prijzen van trouwalbums beginnen bij € 425,-. Hieronder een kleine impressie!