Blog

Huisdier op je bruiloft | Henk & Jolinda trouwen in Barneveld

Huisdier op je bruiloft

Je knippert een keer met je ogen en de zomer is voorbij en het is alweer september. Ook dat kan een hele mooie zomerse maand zijn, maar tot op heden is dat nog niet helemaal gelukt. Maar weer of geen weer;  september is ook een echte trouwmaand. En op de eerste septemberdag trouwden Henk en Jolinda in Barneveld en was het gelukkig nagenoeg droog!

Terwijl Henk in de ochtend nog even lekker een broodje hagelslag naar binnen werkte bij zijn ouders thuis, werd Jolinda in haar ouderlijk huis omgetoverd tot een mooie bruid. Dit onder de toeziende blik van hun twee hondjes, die het allemaal best interessant vonden! Nadat Henk zijn aanstaande vrouw had opgehaald in zijn eigen stoere Dodge (met in- en uit tilservice), reden we naar een mooi stukje hei bij Garderen voor de fotosessie. De twee hondenkinders waren ook van de partij en gedroegen zich ook nog eens als echte fotomodellen!

De daggasten verzamelden zich in tussentijd bij schaapskooi De Groote Veen in Barneveld. Deze plek kun je afhuren en dan helemaal naar eigen wens aankleden en versieren en het zag er heel gezellig uit. De ceremonie vond plaats in het Oude Raadhuis van Barneveld en de daggasten werden hierheen werden in een rode oldtimer bus.  Het was een drukke bedoening bij het Raadhuis, want er werd veel getrouwd op deze dag. Na de kerkdienst, die in Voorthuizen plaatsvond, waren er even wat problemen met het starten van de auto, maar daar bleek een select clubje van daggasten iets vanaf te weten, dus het was uiteindelijk snel weer verholpen en het hele gezelschap ging terug naar De Groote Veen. Hier stond een prachtige taart te wachten die gemaakt was door het nichtje van Henk. Echt superknap, 11 jaar en dan zo’n mooie taart maken die ook nog eens supergoed smaakte!

Henk & Jolinda, bedankt dat ik erbij mocht zijn op deze gezellige dag! Veel geluk! Huisdier op je bruiloft

 

Bruiloft Barneveld | Henk & JolindaBruiloft Barneveld | Henk & JolindaHuisdier op je bruiloftBruiloft Barneveld | Henk & JolindaBruiloft Barneveld | Henk & JolindaBruiloft Barneveld | Henk & JolindaHuisdier op je bruiloftHuisdier op je bruiloftHuisdier op je bruiloftBruiloft Barneveld | Henk & Jolinda

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *