Blog

Het jaar 2020

Het jaar 2020…dat was me het jaartje wel! Er is al veel gezegd en over geschreven, ik wil er eigenlijk niet teveel woorden meer aan vuil maken. Ik ben dankbaar dat ik ondanks alles toch 7 hele mooie bruiloften heb vast mogen leggen! Dit jaar heb ik niet geblogd, maar ik wil toch graag nog even een kleine samenvatting van de bruiloften met jullie delen!

Er zijn in de afgelopen maanden best momenten geweest waarop ik dacht; wil ik dit nog wel, als het op deze manier moet? Kan ik nog wel spontane beelden maken en genieten van de connectie tussen mensen? Gelukkig kwam ik er tijdens de bruiloften achter dat dat nog steeds het geval is.

Met goede hoop gaan we op naar 2021! Op naar meer lucht, licht en minimaal zoveel liefde als in het afgelopen jaar!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *