Blog

Fotosessie in Lissabon | Loveshoot Bert & Hanske

Zoals jullie pas al konden lezen in deze blog, was ik begin maart in Lissabon voor een inspiratietrip met vriendin en collega Geertje. De tweede loveshoot die we daar maakten was met Bert en Hanske.

Deze trip was voor mij ook even een extra “training” voordat het trouwseizoen van start zou gaan. Ik ben namelijk begin dit jaar overgestapt op een ander camerasysteem. En dat is toch weer even verkennen en uitzoeken. Daar leende deze trip zich uitstekend voor! Inmiddels ben ik helemaal gewend en zou niet meer anders willen! Dankzij wat handige technische snufjes kan ik veel makkelijker fotograferen vanuit verschillende standpunten en de camera is een stuk minder zwaar. Dat is erg prettig, met name op een lange bruiloftdag, waarbij je normaal gesproken aan het eind van de dag je nek en schouders best wel voelt.

Maar genoeg gepraat over camera’s! Het gaat natuurlijk om de plaatjes die eruit komen, dus kijk lekker naar de foto’s van dit leuke stel op een mooie namiddag in Lissabon. Waar zullen we volgend jaar eens heen gaan? 😉

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *