Blog

Buitenbruiloft in Kootwijkerbroek | Rick & Linemijn

De bruiloft van Rick en Linemijn, Op deze heerlijke buitenbruiloft zagen we heel veel regen, maar de dag viel hierdoor absoluut niet in het water! Dankzij de goede hulp van alle lieve familie en vrienden werd er her en der wat verplaatst en aangepast en kon alles gewoon doorgaan op locatie.

De ochtend begon ik, zoals vaak het geval is, met het fotograferen van de voorbereidingen bij bruid en bruidegom. Één van mijn favoriete onderdelen om vast te leggen op een bruiloft!

In de ochtend hadden we geluk, want tijdens de fotosessie hielden we het helemaal droog en dat was echt heel fijn. We maakten foto’s op het Kootwijkerzand.

Rick en Linemijn vierden hun mooie dag op één en dezelfde locatie, een weiland vlak achter het ouderlijk huis van Linemijn. Hier waren tenten neergezet en alles was kleurrijk gestyled met vrolijke bloemen.

Kort na aankomst bij de daggasten gaat het dan toch gebeuren. De enorme bak regen die voorspelt was komt naar beneden. Buiten trouwen zit er daardoor niet in. Alles stoelen worden onder de tenten geschoven en ambtenaar Mariëlle Bouw van Tintelend Trouwen praat gewoon iets harder, zodat ze boven het het geraas van de regen uitkomt. Want het gaat wel even heel hard tekeer!

De hond van Rick en Linemijn heeft vandaag een bijzondere taak; hij komt de ringen brengen. Geen probleem in ruil voor iets lekkers!

Na de ceremonie is er champagne en er wordt gezellig geluncht aan lange tafels.

Ook de kerkelijke ceremonie vindt voor de zekerheid plaats onder de tenten, want helemaal droog is het nog niet.

Na de inzegening breekt ook het zonnetje door en wordt het gelijk een stuk warmer. Tijd voor een spelletje!

Rick en Linemijn, bedankt voor deze leuke dag! Mooi om te zien hoe goed en gezellig het ondanks het weer allemaal verliep. Geniet lekker na!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *