Blog

Bruiloft in Zeist | Ewout & Willianne

De eerste voorjaarsbruiloft is een feit! Een bruiloft in Zeist, waar Ewout en Willianne elkaar het Ja-woord hebben gegeven. Toen ik in de vroege ochtend aankwam bij het ouderlijk huis van Willianne zag het er al heel gezellig uit. De bruid is enorm creatief en heel goed met papier en schaar. Dit mooie knip en vouwwerk is allemaal van haar hand!

Met hulp van moeder en zus werd de trouwjurk aangetrokken en na een korte inspectie door de trotse vader was het tijd om naar beneden te gaan en Ewout op te wachten….

Bruiloft in ZeistBruiloft in Zeist

…maar die liet nog even op zich wachten. Door drukte in het verkeer was hij wat uitgelopen, dus moest Willianne nog even geduld hebben. Maar uiteindelijk kwam hij haar toch echt wel ophalen, in deze toffe groene oldtimer!

Bruiloft in ZeistBruiloft in Zeist

Als fotolocatie hadden Ewout en Willianne gekozen voor Groot Heidestein, een mooi natuurreservaat. Met een hele speciale plek, want op het bankje werd Willianne door Ewout om verkering én ten huwelijk gevraagd!

Bruiloft in ZeistBruiloft in Zeist

Na de ontmoeting met de daggasten en het nuttigen van een lekker kopje soep en een broodje rijden we naar het gemeentehuis van Zeist. Ik vind niet ieder gemeentehuis even stijlvol, maar dit gebouw mag er zeker zijn!

Bruiloft in ZeistBruiloft in ZeistBruiloft in ZeistBruiloft in Zeist

Tijdens de ceremonie is er een speciale taak voor de opa van Ewout; het overhandigen van de ringen!

Na de ceremonie maken we in het park naast het gemeentehuis de groepsfoto’s. De mannen zijn wel even in voor wat actie!

Bruiloft in Zeist

De kerkdienst vindt ook plaats in Zeist en hierna vertrekt het gezelschap naar de feestlocatie in Bunnik, waar een mooie bruidstaart staat te wachten om aangesneden te worden door het kersverse bruidspaar.

Bruiloft in ZeistBruiloft in Zeist

Ewout en Willianne, geniet lekker na van jullie mooie bruiloft in Zeist! Veel geluk samen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *