Blog

Bruiloft bij Hugo De Vries | Daniël & Rianne

Een heerlijke herfstbruiloft, deze bruiloft bij Hugo De Vries in Lunteren. Gelukkig vooral alleen met de leuke dingen van de herfst, zoals een mooi zonnetje en verkleurende en vallende blaadjes. De regen deed bijna niet mee 😉 Deze mooie dag van Daniël en Rianne begon voor Daniël al heel vroeg in Benschop, waar collega Mariska Staal zijn voorbereidingen vastlegde, terwijl ik bij Rianne thuis begon met fotograferen.

Als Daniël is gearriveerd in Ederveen knoopt zijn schoonvader eerst vakkundig de bloemenslinger op de auto en dan kan hij “officieel” komen voorrijden.

Nadat Rianne zichzelf ook in dat kekke maar hele lage autootje heeft weten te wurmen rijden we naar de fotolocatie. Waar er ’s morgens vroeg nog een buitje viel, komt nu het zonnetje door. Timing hoor!

Na de fotosessie staan de daggasten het bruidspaar al op te wachten en wordt er lekker geluncht. We maken foto’s met de daggasten en daar kunnen een paar maffe plaatjes natuurlijk niet ontbreken…

We rijden vervolgens naar Hugo De Vries in Lunteren waar we de rest van de dag zullen doorbrengen. De ceremonie vindt hier plaats in de tuin. Een hele sfeervolle en gezellige aangeklede plek.

Altijd leuk om te zien wat kids gaan doen op het moment dat ze even ergens op moeten wachten 😉

Bruid en bruidegom lezen allebei een hele mooie, persoonlijke gelofte voor.

Na de ceremonie staat er een heerlijke taart en een lekkere frisse smoothie te wachten! Er is tijd voor leuke spelletjes terwijl het bruidspaar een bezoekje krijgt van de klas waar Rianne les aan geeft.

Aan het eind van de middag wordt er gezellig gedineerd en vervolgens is het tijd voor de kerkdienst, waar de oom van Daniël het huwelijk inzegent.

Daniël en Rianne, het was een heerlijke dag en ik ben er blij mee dat ik die voor jullie vast heb mogen leggen. Het ga jullie goed!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *