Blog

Bruidsreportage ’t Paradijs Barneveld | Jelger & Eline

Deze prachtige zonnige bruiloft begint voor mij in het huis van het bruidspaar. Daar is Jelger samen met zijn familie bezig met zijn voorbereidingen. Zijn moeder helpt hem met de details van zijn outfit, terwijl vader en opa de auto voorzien van een mooie bloemenslinger. Leuk detail; de auto is ook eigendom van de opa van Jelger en hij zal het bruidspaar op deze dag rondrijden naar de locaties.

Bij Eline in de straat ziet het er feestelijk uit, ook de buurtjes hebben de vlaggen gehesen!

Eline wordt door haar moeder en zus in de mooie trouwjurk geholpen. Ondertussen zorgt haar vader er voor dat die afwas ondanks de drukte ook vandaag gewoon weer keurig schoon in het keukenkastje terecht komt. 😉

Jelger arriveert en wacht zijn bruid op op de oprit. Een mooi moment, die eerste ontmoeting!

Voor de fotosessie rijden we naar ’t Paradijs in Barneveld.

Opa blijkt ook nog heel goed te zijn in trouwjurk dragen, dus dat komt goed van pas!

Na de ontmoeting met de daggasten, de lunch en de groepfoto’s wordt er getrouwd in het Raadhuis in Barneveld.

En dan zijn Jelger en Eline “Just Married”. Voor de wet. De kerkdienst, een heel belangrijk onderdeel van de dag voor het bruidspaar, volgt hierna. Mooi, om zo binnengebracht te worden door één van je ouders!

Als de temperaturen wat hoger zijn valt het niet altijd mee om die ring een beetje soepeltjes om te krijgen. Maar uiteindelijk kwam het goed.

Stevige knuffels en lieve felicitaties na de kerkdienst.

Jelger en Eline, bedankt dat ik jullie grote dag voor jullie in beeld mocht brengen! Geniet lekker na met de eerste foto’s!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *