Blog

Bruidsfotografie Lunteren | Roelof & Gerrina

Wat een mooie tijd is dit om te trouwen, alles wordt groen en de zon laat zich weer regelmatig zien. Op de bruiloft van Roelof en Gerrina was ‘ie even wat minder aanwezig, maar gelukkig werd het een vrijwel droge dag. En ik begon de dag in Lunteren, bij het ouderlijk huis van de bruid.

Ondertussen wordt de bruidegom bijgestaan door zijn zwagers bij het voorbereiden van de trouwauto en het aankleden.

Nog even een bemoedigende lach van de zwagers 😉 en dan is het tijd om aan te bellen!

De oma van Gerrina kan er helaas niet bij zijn op de grote dag, maar het bruidspaar brengt haar een bezoekje in het verzorgingstehuis. Zo kan ze ook een beetje mee genieten.

De foto’s maken we bij Kasteel Renswoude. Als we aankomen miezert het een heel klein beetje, maar dat trekt gelukkig snel over, waardoor we gewoon lekker buiten foto’s kunnen maken.

Na de fotosessie ontmoeten de daggasten en het bruidspaar elkaar bij schaapskooi De Groote Veen. Er is tijd voor wat lekkers en we maken foto’s, om vervolgens te vertrekken naar het Oude Raadhuis in Barneveld.

Vervolgens is het tijd voor de kerkelijke inzegening in Lunteren. De trouwauto op deze dag is een hele mooie groene Opel Record uit de jaren 60. Leuk! Ik was ‘em nog niet eerder tegen gekomen op een bruiloft.

Roelof en Gerrina; leuk dat ik deze bijzondere dag voor jullie mocht vastleggen! Veel geluk samen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *