Blog

Bruidsfotografie Hoevelaken | Peter & Simone

Bruidsfotografie Hoevelaken

Trouwen in de achtertuin van je ouderlijk huis! Het mag tegenwoordig gewoon en ik vind het altijd leuk als mensen zo’n persoonlijke plek uitkiezen om elkaar het Ja-woord te geven. Peter en Simone was ik al een paar keer eerder tegengekomen in bruiloft-setting. Maar nu was dan de dag dat zij zelf zouden trouwen! Bruidsfotografie Hoevelaken

In de ochtend reed ik eerst even langs het ouderlijk huis van Peter, die door moeders in het trouwpak werd geholpen.

Toen ik bij Simone aankwam werd net de laatste hand gelegd aan haar kapsel. Tijd om de jurk aan te trekken! Héél veel knoopjes, dus een paar extra handjes erbij was wel handig.

Bruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie Hoevelaken

Voor de fotolocatie hadden Peter en Simone een mooi plekje gevonden in de tuin van een kennis. We hadden er een lekker zonnetje bij, veel beter dan de voorspelde regen die gelukkig wegbleef.

Bruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenBij terugkomst werd het bruidspaar opgewacht door hun grote groep daggasten en na een kopje koffie is het tijd voor de ceremonie. Deze werd voltrokken door Sandra Koers van Trouwen met Passie. Er zijn bloemenmeisjes, ringenjongens, een hulpambtenaar om het huwelijk officieel “af te hameren” en de moeder van de bruid zingt het bruidspaar toe. Alles bij elkaar een hele persoonlijke ceremonie!

Bruidsfotografie HoevelakenDe kerkelijke ceremonie vindt plaats in Zwartebroek waar de bruid wordt binnengebracht door een hele trotse vader.

Bruidsfotografie HoevelakenDe nichtjes hebben een mooi lied ingestudeerd en er wordt uit volle borst gezongen. Heel stoer van deze dames! En ook heel schattig.

Na de kerkdienst gaan er nog wat ballonnen de lucht in en zit de dag er voor mij op.

Bruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenBruidsfotografie HoevelakenPeter en Simone, geniet nog lekker van de huwelijksreis! Ik heb jullie bruiloft met veel plezier vastgelegd. Bedankt voor de gezellige dag! Bruidsfotografie Hoevelaken

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *