Blog

Bruidsfotografie Amerongen | Jacco & Carolien

Bruidsfotografie Amerongen

Voor de bruiloft van Jacco en Carolien mocht ik afreizen naar het mooie Amerongen. Een leuk fotogeniek plaatsje en een prima plek om samen met een bruidspaar rond te lopen. Maar voordat het zover was fotografeerde ik de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Zij waren ’s morgens al op hetzelfde adres, extra makkelijk voor mij dus! Bruidsfotografie Amerongen

Bruidsfotografie AmerongenIn de keuken was het inmiddels gezellig druk geworden, terwijl in de kamer nog even de laatste hand werd gelegd aan het kapsel en de sluier van Carolien.

Bruidsfotografie AmerongenZoals gezegd; Amerongen heeft genoeg mooie muurtjes en straatjes voor een leuke fotosessie. Nadat we ons hier een uurtje vermaakt hadden was het tijd om met het pontje over te varen, richting Tiel, waar de ceremonie zou plaatsvinden bij Restaurant De Betuwe.

Bruidsfotografie AmerongenBruidsfotografie AmerongenBruidsfotografie AmerongenBruidsfotografie AmerongenEen lief klein dametje kwam de ringen aangeven en kreeg daarbij een mooi armbandje als herinnering.

Nadat de duiven waren uitgevlogen was het tijd voor koffie met wat lekkers, de familiefoto’s en er werd geluncht. Daarna vond de kerkdienst plaats in Ede en ging ik richting huis.
Bruidsfotografie Amerongen

Jacco en Carolien, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Veel plezier met het bekijken van deze foto’s, de rest van de serie komt ook bijna jullie kant op!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *