Blog

Bruidsfotografie Aalsmeer | Tim & Judith

Aalsmeer; ik was er nog nooit geweest en was dan ook blij verrast dat dit leuke bruidspaar mij mailde met de vraag of ik hun bruiloft vast wilde leggen. Nou graag! Ik vind het erg leuk om zo nu en dan eens helemaal in een andere omgeving te werken. De nacht voor de bruiloft bracht ik door in een gezellige B&B in de buurt, zodat ik ’s morgens fris en fruitig van start kon bij bruid Judith.

En je maakt zo van alles mee op die bruiloften door de jaren heen, maar een konijn in een kistje die bij de voorbereidingen van de bruid gezellig mee zit te koekeloeren, die had ik nog niet eerder gezien 😉

Tim arriveert in een lief klein koektrommeltje en na wat bewonderende blikken over en weer vertrekken we naar Fort Kudelstaart, waar de fotosessie zal plaatsvinden.

Het bruidspaar heeft een superleuke verrassing geregeld voor hun gasten. Deze zijn met een smoesje naar een steiger vlakbij het ouderlijk huis van Judith gelokt. Onder het mom van “we gaan even wat mooie beelden maken van jullie als gasten” houden de ceremoniemeester en videograaf de groep bezig. Ondertussen komt het bruidspaar vanaf de achterzijde aanvaren en is de verrassing compleet!

En dan mag iedereen mee het water op! En dat is echt geen straf met dit heerlijke weer erbij!

Onderweg maken we nog een ongeplande stop bij een schitterend aangelegd eilandje waar we hartelijk worden ontvangen door de eigenaren. Zo leuk als er ruimte is voor zulke spontane acties! Natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om nog wat foto’s te maken.

Weer thuis is er tijd voor een lekkere lunch en wat tijd om te ontspannen met leuke spellen.

De ceremonie vindt plaats bij De Historische Tuin in Aalsmeer, in het veilinggebouw. Daarna staat er een geweldige taart klaar in de naastgelegen brasserie.

Na een lekkere barbecue vertrekken we richting de kerk, waar alles ook vrolijk versierd is. Het is een prachtige dienst, met live muziek. En een lief klein “ringenbrengertje” op de fiets.

Tim en Judith, bedankt voor een heerlijke dag! Veel geluk met elkaar!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *