Blog

Trouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

Trouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

Ik heb heerlijk genoten van een geweldige vakantie en vrijdag was het weer tijd voor een mooie bruiloft! En dankzij het zonnige weer en de locatie van de bruiloft bleef ik eigenlijk prima in de vakantiestemming. Roy en Rianne trouwden bij brasserie Zuiderzoet in Zeewolde, op een nabij gelegen strandde. Trouwen aan het water is echt een feestje als je er een lekker zonnetje bij hebt en dat was op deze dag zeker het geval.

Nadat Roy zijn aanstaande ’s morgens had opgepikt bij het ouderlijk huis reden we richting Putten in de mooi versierde Mini Cooper. De bloemen waren weer prachtig verzorgd door www.elinevanbloemendaal.nl. De fotosessie deden we bij Landgoed Schovenhorst, in het bos en rondom  horecagelegenheid Hop-eest. Hier zijn veel verschillende soorten bomen, planten en bloemen te vinden. Dit maakt het een leuke afwisselende plek voor een fotosessie. Hierna reden we naar Zeewolde. De daggasten hadden zich al verzameld en de ceremoniemeesters waren nog druk bezig waren met het opspelden van de laatste corsages.

Nadat Roy en Rianne uitgebreid bewonderd waren was het tijd voor de ceremonie en die vond plaats op een standje op loopafstand, vlakbij de brasserie. Lekker in het zonnetje en gelukkig waaide het ook een beetje waardoor het goed te doen was. Na de ceremonie werd er geluncht bij Zuiderzoet en maakten we groepsfoto’s. Omdat ik vorig jaar de bruiloft van de tweelingbroer van Roy ook heb vast mogen leggen, zag ik heel veel bekende gezichten. Leuk!

De daggasten werd opgepikt door een oude gele schoolbus en het hele gezelschap vertrok naar Voorthuizen, waar de kerkdienst plaatsvond. Onder het genot van een snoepje. Of twee. Of drie 😉 .

 Trouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

Trouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *