Blog

Trouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

Trouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

Na een heerlijke vakantie was het afgelopen vrijdag weer tijd voor een mooie bruiloft! En dankzij het zonnige weer en de locatie van de bruiloft bleef ik eigenlijk prima in de vakantiestemming. Roy en Rianne trouwden bij brasserie Zuiderzoet in Zeewolde, op een nabij gelegen strandje.

Nadat Roy zijn aanstaande ’s morgens had opgepikt bij het ouderlijk huis reden we richting Putten in de mooi versierde Mini Cooper. De bloemen waren weer prachtig verzorgd door www.elinevanbloemendaal.nl. De fotosessie deden we bij Landgoed Schovenhorst, in het bos en rondom  horecagelegenheid Hop-eest. Dankzij de verschillende soorten bomen, planten en bloemen die hier te vinden zijn, is het een leuke afwisselende plek voor een fotosessie. Hierna reden we naar Zeewolde waar de daggasten zich al verzameld hadden en de ceremoniemeesters nog druk bezig waren met het opspelden van de laatste corsages.

Nadat Roy en Rianne uitgebreid bewonderd waren was het tijd voor de ceremonie. Die vond plaats op een standje op loopafstand, vlakbij de brasserie. Lekker in het zonnetje en gelukkig waaide het ook een beetje waardoor het goed te doen was. Na de ceremonie werd er geluncht bij Zuiderzoet en maakten we groepsfoto’s. Omdat ik vorig jaar de bruiloft van de tweelingbroer van Roy ook heb vast mogen leggen, zag ik heel veel bekende gezichten. Leuk!

De daggasten werd opgepikt door een oude gele schoolbus en het hele gezelschap vertrok naar Voorthuizen, waar de kerkdienst plaatsvond. Onder het genot van een snoepje. Of twee. Of drie 😉 .

Hierna nam ik afscheid en het bruidspaar en de gasten reed weer terug naar Zeewolde. Roy en Rianne, ik hoop dat jullie heel erg genoten hebben van de dag! Geniet van jullie huwelijksreis en van de eerste foto’s. Bedankt dat ik erbij mocht zijn! Trouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

Trouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet ZeewoldeTrouwen aan het water bij Zuiderzoet Zeewolde

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *